-->

Interpolis Oldtimer Verzekering


Interpolis Oldtimer Verzekering. Oldtimertractoren kunt u verzekeren met onze oldtimerverzekering. Ook mogen er maximaal 7.500 kilometers per jaar worden gereden en mag de oldtimer niet meer wegen dan.

Pechhulp voor pech onderweg Interpolis verzekeringen
Pechhulp voor pech onderweg Interpolis verzekeringen from www.interpolis.nl

Univé kent drie varianten van de oldtimerverzekering: Het gewicht is maximaal 3.500 kilo. Als je alleen de oldtimerverzekering van interpolis afneemt, dan is er geen enkel probleem.

Via Zorgzaam Kunt U Nu Een Oldtimerverzekering Bij Univé Afsluiten Met Een Collectieve Korting Van 8%.


Uw oldtimer verzekeren met de interpolis oldtimerverzekering. U rijdt maximaal 7.500 kilometer per jaar. Bekijk de voorwaarden van de interpolis oldtimerverzekering.

Het Gewicht Is Maximaal 3.500 Kilo.


Uw oldtimer verzekeren met de interpolis oldtimerverzekering. Lees hier meer over de interpolis oldtimerverzekering Bereken direct de premie van uw oldtimer vrachtwagenverzekering!

Je Kunt Daarnaast Ook Kiezen Voor Brand Of Brand + Diefstal Dekking.


Gebruik onze oplossing en begin met oldtimer vrachtauto verzekering vergelijken. Dat geldt dus ook voor oldtimertractoren, hobbytractoren, agrarische tractoren en unimogs. Bij nationale nederlanden is het mogelijk om een oldtimer te verzekeren die minimaal 26 jaar oud is.

Univé Kent Drie Varianten Van De Oldtimerverzekering:


Kies dan voor de voordelige en uitgebreide interpolis oldtimerverzekering. Interpolis verzekert uw klassieke auto, motor of bromfiets tegen een speciaal tarief. Met deze verzekering mag je dagelijks in je oldtimer rijden.

Met Deze Dekking Ben Je Natuurlijk Verzekerd Voor Schade Die Is Ontstaan Aan Andere En Andermans Spullen.


U rijdt maximaal 7.500 kilometer per jaar. Op zoek naar een oldtimer vrachtwagenverzekering? U kunt een interpolis oldtimerverzekering afsluiten als uw voertuig aan de volgende eisen voldoet:


LihatTutupKomentar