-->

Verzekering Grijs Kenteken


Verzekering Grijs Kenteken. Een auto met een grijs kenteken biedt voordelen. Bij het verzekeren van een auto met een grijs kenteken kunnen wij u helpen.

MercedesBenz GLE 400 d 4Matic AMGLine Grijs Kenteken Burmester
MercedesBenz GLE 400 d 4Matic AMGLine Grijs Kenteken Burmester from www.derkslease.nl

De term ‘grijs kenteken’ wordt alleen nog maar gebruikt om aan te duiden dat bepaalde auto’s voor het vervoer van goederen bestemd zijn. Voor particulieren met een bestelauto geldt een particulier bestelautotarief. Een bestelauto met een grijs kenteken heeft dus geen grijze kentekenplaat, die is gewoon geel.

De Term ‘Grijs Kenteken’ Wordt Alleen Nog Maar Gebruikt Om Aan Te Duiden Dat Bepaalde Auto’s Voor Het Vervoer Van Goederen Bestemd Zijn.


Deze is speciaal bedoeld voor bestelwagens die vanuit zakelijk oogpunt worden gebruikt, meestal zonder achterbank en met volop bergruimte. Een grijs kenteken privé verzekeren, hoeft daarmee niet langer een probleem te zijn. Dagelijkse ritjes naar je werk vallen daar ook onder, maar bijvoorbeeld niet een complete bezorgservice.

Rijden Met Een Grijs Kenteken Bestelauto En Een Grijs Kenteken Bestelauto Verzekering Is Voordelig.


Het aantal aanbieders van autoverzekeringen voor een grijs kenteken is beperkt. Sluit je een autoverzekering grijs kenteken af, geef dan duidelijk aan wat zakelijk gebruik is en wat privé. Wij zetten het voor u op een rijtje.

Bij Het Verzekeren Van Een Auto Met Een Grijs Kenteken Kunnen Wij U Helpen.


De verzekering voor je auto met grijs kenteken is eenvoudig uit te breiden met aanvullende dekkingen. Als we spreken over een grijs kenteken dan bedoelen we daar een bestelauto mee die is ingericht op het vervoeren van maximaal 3 mensen. Autoverzekering grijs kenteken particulier verzekeren.

Met Een Grijs Kenteken Kunnen Eigen Goederen Of Goederen Van Derden Worden Vervoerd.


De grijze kleur stamt af van het vroegere kentekenbewijs deel i dat grijs was bij deze auto’s. Bij de kentekencard die na 2014 werd ingevoerd, zie je geen verschil meer. Bereken de zakelijke premie voor een grijs kenteken via onderstaande module en sluit direct de gewenste verzekering af met korting!

Hoe Herken Je Een Auto Met Een Grijs Kenteken?


Een auto met een grijs kenteken biedt voordelen. Ook als particulier een auto met grijs kenteken verzekeren. Begrip over de autoverzekering omschreven in december 2017.


LihatTutupKomentar