-->

Wga Wia Verzekering


Wga Wia Verzekering. • verzekerd was op de eerste ziektedag, en. U kunt deze verzekering collectief aanbieden aan uw medewerkers.

Ondersteuning van UWVprofessionals met een triageinstrument en
Ondersteuning van UWVprofessionals met een triageinstrument en from www.kcvg.nl

U krijgt een uitkering als u: Als u wia aanvraagt, beoordeelt uwv wat u nog kunt verdienen, daarbij rekening houdend met uw ziekte of handicap. Deze verzekering geeft uw medewerker een aanvulling op de vervolguitkering.

Deze Premie Bestaat Uit Een Vaste Basispremie En Een Gedifferentieerde Premie, Die Afhankelijk Is Van Het Risico.


Hiervoor kan uw werkgever voor u een van onze aanvullende verzekeringen afsluiten: Er geldt een maximum te verzekeren dagloon. Wia is de afkorting van werk en inkomen naar arbeidsvermogen.

Employees Who Earn More Than This Sum Will Therefore Face An Extra Income Gap.


Het is belangrijk dat u dit op tijd doet, zodat u niet in financiële moeilijkheden komt: Ook als u werkloos wordt, behoudt u uw recht op een uitkering. Het dagloon dat u verzekert, is gebaseerd op het inkomen dat u kwijtraakt als u ziek wordt.

10316 Een Langdurig Zieke Of Arbeidsongeschikte Werknemer Loopt Het Risico Op Een Forse Inkomensdaling.


U ontvangt elk jaar een brief met daarin de premiepercentages die voor dat jaar gelden. U kunt deze verzekering collectief aanbieden aan uw medewerkers. Sommige verzekeringen keren bijvoorbeeld een vast verzekerd bedrag uit.

Een Werknemer Kan Ook Zelf Een Verzekering Afsluiten.


• werkzaam bent binnen of buiten de metalektro. • minimaal het minimumloon verdient, en. Wat is wia hiaat verzekering?

Een Werkgever Kan Zijn Werknemers Beschermen Voor Inkomensterugval Door Zich Te Verzekeren.


Zo'n verzekering is duurder, er is minder dekking en bovendien gelden er dan medische waarborgen. • volgens uwv 35% tot 80% arbeidsongeschikt bent, en. De beste voorwaarden in de markt.


LihatTutupKomentar