-->

Wia Verzekering Zzp


Wia Verzekering Zzp. Met bvik de ziekte verzuim verzekering verzekert uw zich voor de eerste twee jaar. Met de interpolis aansprakelijkheidsverzekering bedrijven hoeft u de onverwachte kosten door schade waarvoor.

Klantverhaal Tauw Klap
Klantverhaal Tauw Klap from www.klap.com

Als zzp'er ben je niet automatisch verzekerd voor arbeidsongeschiktheid, maar er zijn voldoende oplossingen om je te verzekeren tegen financiële gevolgen. U biedt uw medewerkers een aanvullende dekking. Bijvoorbeeld omdat u een eigen bedrijf start?

Over Een Paar Jaar Bent U Als Zelfstandige (Ondernemer, Zzp’er, Beroepsbeoefenaar, Directeur, Grootaandeelhouder Of Meewerkend Echtgenoot) Namelijk Wél.


Bent u niet verzekerd tegen verlies van inkomsten door ziekte en arbeidsongeschiktheid? Deze stappen moet je ondernemen als je start met jouw bedrijf vanuit de wia of ziektewet: De vrijwillige verzekering wia (wet inkomen en arbeid) verzekert je voor een ziekteperiode die langer dan twee jaar duurt.

Juridische Kosten Voor Het Uitvechten Van Een Geschil Kun Je.


Ervaar hier hoe het werkt. Omdat de premies wao/wia niet kostendekkend kunnen worden vastgesteld resulteert het saldo vrijwillige verzekeringen op. Bijvoorbeeld omdat u een eigen bedrijf start?

Bij Allianz Heeft U De Keuze Uit De Volgende Verzekeringen:


In de eerste twee jaar geeft de uwv ziektewetverzekering je dekking. Voor de vrijwillige verzekering op grond van de wet wia gelden dezelfde rechten, voorwaarden en voorschriften als voor de verplichte verzekering, voorzover in de wet, de ter uitvoering hiervan genomen besluiten daarvan niet is afgeweken. Daarnaast kunnen starters zich ook verzekeren via een vrijwillige verzekering bij uwv of via een vangnetverzekering voor.

Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven Voor Zzp'ers.


Je betaalt hiervoor een premie van 5,65 vanaf dag 1. Het dagloon dat u verzekert, is gebaseerd op het inkomen dat u kwijtraakt. U biedt uw medewerkers een aanvullende dekking.

Als Zzp'er Zonder Arbeids Ongeschiktheids Verzekering (Aov) Toch Verzekerd Van Inkomen!


Uw medewerkers zijn verzekerd voor 70%, 75% of 80% van hun salaris. Als u wia aanvraagt, beoordeelt uwv wat u nog kunt verdienen, daarbij rekening houdend met uw ziekte of handicap. Als zzp’er heft u na twee jaar ziekte verzuim recht op wia.


LihatTutupKomentar