-->

Scooterslot Verzekering


Scooterslot Verzekering. Een goed fietsslot dan wel scooterslot of motorslot voor de verzekering kan zijn een kettingslot, maar ook een beugelslot, ringslot en/of insteekslot (laatstgenoemden alleen bij de fiets). Wanneer je scooter gestolen wordt, wil je natuurlijk dat deze schade wordt vergoed door je verzekeraar.

Stahlex Beugelslot Scooterslot Motorslot Fietsslot 18 x 24
Stahlex Beugelslot Scooterslot Motorslot Fietsslot 18 x 24 from www.bol.com

Voor scootersloten hanteren verzekeraars strenge eisen wanneer er een scooterverzekering wordt afgesloten. Mocht je echter gewoon een goed slot nodig hebben dan kun je kiezen uit een art3 goedgekeurd slot of hoger. Met de anwb scooterverzekering verzeker jij jouw bromfiets, scooter of snorfiets voor een aantrekkelijke, lage premie.

Bij Het Ophalen Van Jouw Scooter In.


De eisen van de verzekering aan scooterslot zijn overigens ook van toepassing op het verzekeren van een bromfiets tegen diefstal. Een slot voor een scooter speelt ook ene belangrijke rol in de manier waarop de verzekeraar met een diefstalzaak omgaat. Zo mogen brommers niet op het fietspad rijden omdat ze veel harder rijden dan fietsers.

Bij Sommige Verzekeraars Is Dit Zelfs Art 4 Of Art 5.


Bij een hogere categorie, hoort een zwaarder slot en dus een betere diefstalpreventie. De overheid heeft regels om het aantal ongelukken met bromfietsen te verminderen. Lees hier in een handig overzicht waaraan een scooterslot moet voldoen zodat de verzekering geldig is!

Deze Verzekering Dekt Dus Niet Schade Aan Je Eigen Scooter, Hiervoor Moet Je Een Wa Beperkt Casco Of Een Allrisk Scooterverzekering Afsluiten.


Mocht je echter gewoon een goed slot nodig hebben dan kun je kiezen uit een art3 goedgekeurd slot of hoger. De uitkering is afhankelijk van de hoogte van het bedrag aan schadeclaims van alle klanten bij elkaar. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt.

Wanneer Je Scooter Gestolen Wordt, Wil Je Natuurlijk Dat Deze Schade Wordt Vergoed Door Je Verzekeraar.


De eis die wordt gesteld aan het scooterslot is dat deze in ieder geval over een art 3 keurmerk moet. Een goed slot is een ding, maar rekening houden met. De verzekeraar inshared is opgericht 2009.

Voor Een Bromfiets Heb Je Meestal Een Categorie 3 Slot Nodig.


Bij sommige verzekeraars is dit zelfs art 4 of art 5. Het is dan vooral ook belangrijk om de scooter goed te verzekeren. Dit is een goede reden om een scooterslot te kopen.


LihatTutupKomentar