-->

Wa-Verzekering Auto Dekking


Wa-Verzekering Auto Dekking. Schade die je zelf veroorzaakt aan jouw eigen auto is uitgesloten. De wa autoverzekering dekt de schade waarvoor jij als autobezitter wettelijk gezien aansprakelijk bent.

WA autoverzekering Allsecur nu Allianz Direct
WA autoverzekering Allsecur nu Allianz Direct from www.allianzdirect.nl

Dit heet ook wel aansprakelijkheid. Maar wat is nu precies een wa auto verzekering? Kies de beste dekking voor jou en je auto.

Vind De Beste Wa Verzekering.


Hiermee ben jij verzekerd voor schade die je met je auto veroorzaakt aan anderen. De verzekeraar moet de aanvraag eerst goedkeuren. Schade die je zelf veroorzaakt aan jouw eigen auto is uitgesloten.

Een Wa Autoverzekering Is De Minimaal Verplichte Autoverzekering In Nederland.


Door de beperkte dekking is deze autoverzekering alleen aan te raden voor oudere auto’s. Bijvoorbeeld voor auto's van ongeveer 10 jaar of ouder. In nederland moet u minimaal wa verzekerd zijn.

Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (Wa) Is In Nederland Verplicht Voor Iedereen Met Een Motorrijtuig.


Dan kun je beter gaan voor wa beperkt casco of zelfs een all risk autoverzekering. Een wa verzekering + beperkt casco biedt naast de wettelijk verplichte dekking ook dekking voor schade als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en een botsing met dieren. Je moet deze wa verzekering afsluiten vanaf het moment dat de auto op naam staat.

Meest Gekozen Bij Auto's Ouder Dan 12 Jaar.


De wa autoverzekering biedt géén dekking voor schade aan je eigen auto. Wie online een autoverzekering afsluit, mag nog niet direct de weg op. Check de video of lees alles over deze dekking:

De Wa Autoverzekering Is Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering Voor Je Auto.


Verschil wa en wa plus dekking. Welke dekking bij jouw auto past, is vooral afhankelijk van de leeftijd van het voertuig, maar ook van de dagwaarde. Voor een auto met een dagwaarde van € 1.


LihatTutupKomentar