-->

Oldtimer Verzekering Unive


Oldtimer Verzekering Unive. Wettelijke aansprakelijkheid (wa) is verplicht. Aanvulling met rechtshulp of inzittendenverzekering is mogelijk.

Quadverzekering Vergelijken In 2020 Bekijk & Bespaar Direct
Quadverzekering Vergelijken In 2020 Bekijk & Bespaar Direct from verzekering-winkel.com

Casco dekking kan alleen voor auto’s en motoren. Bij univé is het ook mogelijk om een oldtimer verzekering af te sluiten. Vaak kun je, als bezitter van een oldtimer, via een oldtimerclub een auto collectief verzekeren.

Wanneer U Meerdere Soorten Schadeverzekeringen Afsluit Bij Univé.


Als je online even op google zoekt, zul je al snel merken dat er meestal een maximum aantal kilometer limiet per jaar heerst bij het merendeel van de verzekeringsmaatschappijen. Via omring pashouders kunt u nu een oldtimerverzekering bij univé afsluiten met een collectieve korting van 5%. All risk verzekering van de univé oldtimerverzekering.

Bij Univé Is Het Ook Mogelijk Om Een Oldtimer Verzekering Af Te Sluiten.


Moet apk goed gekeurd zijn. Vul in onze vergelijker de gegevens van jouw auto in en vergelijk direct de premies voor jouw oldtimer. Bij het afsluiten van beperkt casco of all risk dekking.

Zit Er Een Tussen Die Je Bevalt, Dan Kun Je Hem Direct Online Afsluiten.


Via ledenvoordeel fnv kunt u nu een oldtimerverzekering bij univé afsluiten met een collectieve korting van 8%. Er zijn weer een aantal eisen waaraan uw oldtimerbrommer moet voldoen voordat u deze verzekering kan krijgen: ☆☆☆☆☆ 0/10 ( 0 reviews) bij univé verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Wettelijke Aansprakelijkheid (Wa) Is Verplicht.


Er zijn echter voor de univé oldtimer verzekering, zoals iedere andere verzekering, een paar eisen waaraan uw oldtimer moet voldoen: Hierdoor hebben wij altijd voor u de beste aanbieding op basis van voorwaarden en premie. Uw brommer mag maximaal 45 km per uur kunnen.

Voor Meer Informatie Kunt U Kijken Bij De Verzekeringen Op Onze Website Of Contact Opnemen Met Ons.


Klik hier voor meer informatie over de verzekering van unive. Deze verzekering geldt voor een auto, motor, bromfiets of tractor die minimaal 25 jaar oud is én gebruikt wordt als oldtimer. De waardebepaling is per verzekeringsmaatschappij anders.


LihatTutupKomentar